Bouw- en Karweiwerken binnen en buiten
Diensten

Bouw- en Karweiwerken Verschueren is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, renovatie en benovatie voor kleine en grote klanten. We zijn een geregistreerd aannemer.
In eerste plaats leggen we ons toe op metsel-, chape- en klinkerwerken, maar we staan de klant graag bij i.v.m. alle kleine en grote vragen in en rond huis en tuin.
Op elk moment streven we naar een klantgerichte aanpak en kwaliteitsvol werk. Naar keuze worden de werken integraal door ons uitgevoerd: van de berekening, bestelling en levering van het materiaal tot de afwerking in de laatste details. Of misschien spaar je liever kosten en help je zelf graag mee? We zijn flexibel en beschouwen alle formules als bespreekbaar!


Chapewerken

25 jaar ervaring kunnen tellen! Chapewerken behoren dan ook tot onze hoofdactiviteit. Precisie en een kwaliteitsvolle afwerking zijn onze troeven. Voor het plaatsen van isolerende uitvullagen of afwerkingschape, voor nieuwbouwprojecten of kleine verbouwingswerken... Contacteer ons!

Metselwerken

Nieuwbouw of renovatie? Kleine of grote metselwerken? Bijgebouw, garage, zwembad, brievenbus of omheiningsmuurtje? Halfsteens-, kruis-, sier- of wildverband? Wij zijn flexibel en hebben al meer dan 10 jaar beroepservaring. Zorgen wij voor alles of wil je zelf meehelpen? Alles is bespreekbaar.

Klinkerwerken

Voor alle soorten klinkerwerken kan je rekenen op onze efficiënte en professionele aanpak: zowel voor de aanleg van een nieuw terras, oprit of carport als voor de heraanleg van de huidige infrastructuur. Wij beschikken over ons eigen machinepark om materialen aan en af te voeren. Stel hier je vraag.

Gratis offerte?

Druk op de knop om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Bouw- en Karweiwerken Verschueren bv
Ambachtstraat 2
2322 Minderhout
Tel. +32 (0)494 59 18 86
BTW: BE 0647.810.738